Konsultförmedling

Vårt mål är att leverera högre leveranskvalité till en lägre kostnad

Icordia kan matcha konsulter med uppdragsgivare

Icordia är en oberoende konsultförmedlare med inriktning på IT, företagskommunikation och finansteknologi. En konsultförmedlare är den primära länken mellan konsulter och uppdragsgivare. Är du en frilansande konsult som söker nya uppdrag , fyll gärna i formuläret nedan så återkommer vi med mer information.

På Icordia finns få anställda konsulter. Vi jobbar istället med ett nätverk av egenföretagare med den rätta kompetensen. Egenföretagaren ges möjligheten att ta uppdrag som kontrakterad underkonsult till Icordia om det uppstår en matchning mellan uppdragsgivaren och konsulten.

Icordias koncept som ett virtuellt konsultbolag är fördelaktigt både för konsulter och uppdragsgivare. Vi kan föreslå precis den konsult som vi menar kan skapa störst värde för kunden för det specifika projektet. Det innebär också att du som konsult fritt kan välja vilka projekt som intresserar dig och ha andra kunder och samarbetspartners parallellt med ditt samarbete med Icordia. Ambitionen är transparens och enkelhet. Vi vill bygga långvariga relationer till de främsta konsulterna inom våra kompetensområden.

Icordia AB

Jag är intresserad av att bli underkonsult till Icordia