Konsulttjänster

Som auktoriserad Microsoft Service Advisor kan Icordia hjälpa dig att nyttja kraften i Dynamics 365 och andra Microsoft cloud-tjänster.

Expertis inom Microsoft Business Intelligence

Som strategisk rådgivare och lösningsleverantör kan vi förstå och tolka dina affärsbehov och samtidigt beskriva vad som är möjligt rent tekniskt. Genom åren har vi samlat erfarenheter kring Business Intelligence inom främst den finansiella sektorn med Microsoft som leverantör. Våra lösningar baseras på de ledande teknologierna från Microsoft.

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 har revolutionerat CRM och ERP genom att använda intelligens på alla former av data. På så sätt kan organisationer utvecklas – från att fatta reaktiva beslut till att få proaktiva insikter som gör det möjligt för dina medarbetare att uppnå snabba resultat. Dynamics 365 är ett globalt uppkopplat affärsmoln som hjälper dig att bättre förstå ditt företag och agera strategiskt.

Office 365 & Microsoft 365

I Microsoft 365 sammanförs den högklassiga produktiviteten i Office 365 med enkel enhetshantering och säkerhet så att människor och information kan kopplas samman på ett nytt, intelligent sätt. Enhetlighet och sammanhang ger bättre produktivitet och underlättar samarbetskulturen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att maximera produktiviteten med Microsoft 365. Läs mer om Office 365

IT-säkerhet

När förstklassig teknik och integration kombineras får du säkerhet med innovation. Icordia kan agera som en strategisk rådgivare inom IT-säkerhet från Microsoft Security och andra ledande leverantörer.